Friday, October 21, 2011

Otak serabut..


 WALAWEH!! serabut betul kepala hari nie.. salah, malam nie. huh. kejap je masa tapi tetibe macam-macam kena fikir. the latest one, pasal LI ni aka Latihan Industri. kenapa la time2 nie jugak kena isi bende tu. dengan tak tau ape-ape nie, nak gambar? bile mase pulak aku ade gamba muke sendiri nie.. da berape abad dah takde sume tu. em, dengan kepala memikirkan future thing nih. huu.. sangat2 bengong je rasa. Tapi nasib baiklah benda nie penting, kalau tak, memang rasa tak berbaloi memikirkan bende nie. ape yang aku tau skang nie, kalau betul la esok date linenye, harap2 dapatlah setle bende nie esok jugak. InsyaAllah..


Tapi.. yang lagi menyedihkan bila tengok tarikh softskill utk group aku. 20 NOVEMBER. Rasanya macam da janji dengan seseorang untuk tarikh tu and memang kawan nie harap yang aku ade kat samping die masa tu sebab tarikh tu tarikh yang penting untuk die. tapi macam mane? nak buat macam mane? kalau tak datang softskill tu, gagal dah subjek tu.. perlu masa untuk berfikir.. perlu ikhtiarkan sesuatu nampaknye nie.. mungkin boleh tukar group.. or mungkin boleh drop je and ambil sem depan kan.. tapi.. entah lah..

Nanti-nanti lah fikirkan sume tu.. baik study untuk presentation esok. hehe. takde lah fikir pasal serabut nie..wish me luck untuk esok keh. sekian.

5 comments:

azreena mohamed said...

mnew siti.????

arejai said...

hahaha.. 2 post lain nanti, kne ade point yg bernas2 dulu.hahah

~ LiyAna ~ said...

jai masalah!! rrrrggghhhh!

arejai said...

masalah??? masalah pe ct??

naim iman said...

tinggalkan jejak di rumah pak su.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...